Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»
Αριδαία, 25/6/2016
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
  Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» του Δήμου Αλμωπίας ευχαριστεί δημόσια τους σπουδαστές και σπουδάστριες του Τμήματος Υποκριτικής του ΙΕΚ Αριδαίας, που προσέφεραν ευγενικά στον Σύλλογό μας τα έσοδα από την παράσταση «Θεατρικό Παρουσιολόγιο» (σκηνοθέτης κα Νίκη Ποζίδου), η οποία δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 23 Μάη στο «Ξενιτίδειο» Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας, ως οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη  αναγκών του ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία  «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Αξίζει να τονίσουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο ΙΕΚ Αριδαίας και ότι στην εκδήλωση που τα έσοδά της προσφέρθηκαν στον Σύλλογό μας, συμμετείχαν και συνέβαλαν στην οργάνωσή της και οι σπουδαστές και σπουδάστριες των Τμημάτων Κομμωτικής (χτενίσματα ηθοποιών), Αισθητικής (μακιγιάζ), Ασφάλειας / Security  (ταξιθέτηση & επίβλεψη) και Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής / Chef (ποτά & εδέσματα).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει στον κ. Γιώργο Γιόρτσο,  διευθυντή του ΙΕΚ  Αριδαίας, την ικανοποίησή του από την συνεργασία μας και εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους σπουδαστές / σπουδάστριες & στο προσωπικό του Ινστιτούτου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Τραπεζανίδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS