Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ & Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ & Η ΕΜΟΡΙΚΟΝΕΤ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6/2016     ΩΡΑ 9:00  μ. μ.
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ & Ο   ΔΗΜΟΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ & Η   ΕΜΟΡΙΚΟΝΕΤ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ  ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
“Κάρτας Πελάτη” για Επιχειρήσεις εμπορικού συλλόγου Αλμωπίας
Το €mporikoNet με την Κάρτα Επιστροφής Χρημάτων, συνδέει ωφέλημα τα καταστήματα με τους καταναλωτές/πελάτες, κάνοντας και τη μικρή επιχείρηση να πρωταγωνιστεί.
Η Επιστροφή Χρημάτων, διεγείρει το Ένστικτο του Κέρδους στον καταναλωτή/πελάτη και το ακολουθεί πάντα, αφού είναι το συμφέρον του.

Για τους πελάτες είναι ένα Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, που γεμίζει με επιστροφές Χρημάτων από τις καταναλώσεις και με αυτές τις επιστροφές, πληρώνουν αντί μετρητών τις επόμενες αγορές τους!
Πληρώνοντας με την κάρτα πελάτη, τα χρήματα “βγαίνουν” από τον κωδικό του (e-πορτοφόλι) και μέσω του  Συστήματος “πιστώνονται” στην επιχείρηση και όχι απαραίτητα στην ίδια επιχείρηση, αλλά σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη στην αγορά!
Η κάρτα Πελάτη λειτουργεί και σαν κάρτα μέλους, δημιουργεί βάση πελατών για την επιχείρηση, χωρίς να χρειάζεστε ξεχωριστό πρόγραμμα διαχείρισης.
Το ποσοστό Επιστροφής το ορίζετε εσείς, το αλλάζετε εύκολα και μπορείτε να εξαιρείτε τις περιόδους εκπτώσεων ή προϊόντα σε προσφορά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά για κάποιες ομάδες πελατών αν το θελήσετε.
Το Σύστημα λειτουργεί αυτόνομα για την κάθε επιχείρηση, ενώ πέρα από τους δικού σας πελάτες, δέχεται και πελάτες άλλων επιχειρήσεων, διαφορετικών κλάδων με την ίδια κάρτα.
Κάθε καταστήματα προβάλλεται στο Portal Emporiko.gr, που στοχεύει στην πανελλαδική ανάδειξη των  Προνομιακών Επιχειρήσεων κάθε είδους, χωρίς άλλα κόστη, με φωτογραφίες, κείμενα, ιστοσελίδα και video.
Με το Σύστημα Επιστροφής Πελάτη, τα καταστήματα αντιστέκονται σε πειρατές, παραεμπόριο και τις αλυσίδων ξένων συμφερόντων, ενισχύεται η τοπική επιχειρηματικότητα, προωθούνται τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έλκονται καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή.
Η δυνατότητα του πελάτη να πληρώνει με τις επιστροφές αντί μετρητών, δημιουργεί σε κάθε πόλη ένα άτυπο εμπορικό κέντρο, που μετακυλά ωφέλημα τους πελάτες μεταξύ των καταστημάτων που χρησιμοποιούν την Κάρτα Πελάτη.
Τελικά, επιχειρήσεις και χρήστες του €mporikoNet, αποτελούν μια ιδιότυπη αγορά η οποία αλληλοϋποστηρίζεται, ενώ σύντομα θα διαθέσει χώρο e-shop για όλους, με εξασφαλισμένη την πελατεία μέσα την κοινότητα επωφελών συναλλαγών €mporikoNet!
Τελικά, στοχεύει στη δρομολόγηση του συνόλου των καταναλωτών στα συνεργαζόμενα με το Σύστημα καταστήματα, πολλαπλασιάζοντας σε ελάχιστο χρόνο την πελατείας τους.

Σημ. Η Κάρτα Πελάτη, καινοτομώντας στη διασύνδεση μεταξύ επιχείρησης και καταναλωτή /πελάτη, λειτουργεί ελεύθερα και ΔΕΝ προϋποθέτει πληρωμές με χρωστικές ή πιστωτικές κάρτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS