Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ “NEW FASHION PROJECT” ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Πριν λίγες ημέρες ο industrial χώρος, Art Factory – Τεχνοστάσιο, φιλοξένησε το “New Fashion Project” του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα.
Η λαμπερή επίδειξη είχε τίτλο “STUDIO 54 & GLAM TAILORING COUTURE”. Το εγχείρημα πρωτοποριακό μιας και για πρώτη φορά είχαμε τη συνεργασία και τη συνύπαρξη του σπουδαστών α’ Έτους και τον αποφοίτων του τομέα!
Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Για πρώτη φορά, backstage συνεργάστηκαν αρμονικά περισσότεροι από 250 νέοι σπουδαστές των ειδικοτήτων Μόδας, Επ. Μακιγιάζ & Κομμωτικής.

Τα φώτα άναψαν για να φιλοξενήσει το catwalk, τη συλλογή των πρωτοετών σπουδαστών μας! Οι μελλοντικοί ταλαντούχοι σχεδιαστές, άντλησαν την έμπνευσή τους από την εποχή του θρυλικού Studio 54, τότε που η Μόδα ερωτεύτηκε τη Disco!
Ακολούθησε η “Glam Tailoring Couture” συλλογή, που αντιπροσώπευε τη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητα των τελειόφοιτων fashion designers της σχολής, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από το απόλυτο androgyny & minimal style, που αποτελεί τάση που ασπάζονται τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης avant- garde  αλλά και της elegant conservative σκηνής.
Ξεχωριστό design, άψογη τεχνική, μοναδικοί συνδυασμοί textiles & colors, δυναμικές στιλιστικές παρεμβάσεις, to the point Make Up & Hairstyling, ανέδειξαν την ξεχωριστή, προσωπική σφραγίδα κάθε σπουδαστή.
Το εντυπωσιακό show τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επαγγελματίες  από το χώρο του design, της μόδας, της ομορφιάς και των τεχνών. Μεταξύ άλλων οι κορυφαίοι επαγγελματίες – συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Vrettos Vrettakos & Παντελής Τουτουντζής, ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ο Κωνσταντίνος Μελής, ηθοποιοί του Musical “Οικογένεια Addams”, με τους οποίους συνεργάστηκαν το χειμώνα οι σπουδαστές Επ. Μακιγιάζ και πολλοί  άλλοι…
Και για όσους έχασαν το μεγάλο Fashion & Beauty event…. ο φακός των υπερταλαντούχων σπουδαστών Φωτογραφίας, θα σας μεταφέρει στο κλίμα με το exclusive υλικό που εξασφάλισε για εσάς!
Στο φινάλε του show η σκηνή γέμισε με χαρούμενα πρόσωπα σπουδαστών και η συγκίνηση ήταν εμφανής για την υπεύθυνη του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, κυρία Γιώτα Δραγώνα.
Σε αυτό το σημείο, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και το εξαιρετικό team των καθηγητών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, οι οποίοι με τις γνώσεις και την πολυετή τους εμπειρία, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του show, μιας και ήταν οι «εμψυχωτές» των σπουδαστών, συμβάλλοντας παράλληλα στο συντονισμό όλου του εγχειρήματος.
Το show υποστήριξαν χορηγικά, οι εταιρίες: GARNIER - L’OREAL PARIS STUDIO PRO - MAKE UP FOR EVER –SANTE – CRISTI MODELS

Χορηγός Επικοινωνίας: QUEEN.GR
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS