Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΡΕΜΑΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον ανάδοχο η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καθαρισμός ρεμάτων αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας» το οποίο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 160.000,00 € και η χρηματοδότηση γίνεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους Π.Ε. Πέλλας.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφών στην κοίτη και αποκατάστασης αναχωμάτων των ρεμάτων αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, όπου απαιτείται θα γίνει καθαρισμός από βλάστηση και φερτά υλικά με στόχο την επαναφορά της υδραυλικής διατομής στην αρχική κατάσταση για την παροχετευτικότητα των ρεμάτων. 

Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι παρεμβάσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και, ενισχύουν ουσιαστικά την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής μας. Στην ίδια κατεύθυνση προετοιμάζονται κι άλλες μελέτες και παρεμβάσεις με γνώμονα την πρόληψη στα θέματα πολιτικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS