Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των πλυντηρίων αυτοκινήτων, μετά από σχετικά πρόσφατη επικαιροποίησή του.
Την σύσκεψη συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ενώ, επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Παναγιώτης Κερασόπουλος, ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πέλλας κ. Χρήστος Νιστέλκας, η Νομική Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας κα Παρασκευή Ρέτζιου, στελέχη των Πολεοδομικών Υπηρεσιών και Τμημάτων Συγκοινωνιών, ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πλυντηρίων αυτοκινήτων, κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το θεσμικό και νομικό πλαίσιο λειτουργίας των πλυντηρίων αυτοκινήτων και οι νεότερες ρυθμίσεις που προβλέπονται, με έμφαση στις προδιαγραφές που χρειάζεται να πληρούν οι εγκαταστάσεις σε σχέση με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.
 Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, «…είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες των αντίστοιχων επιχειρήσεων να είναι ενημερωμένοι για το τί προβλέπει ο νόμος και, έγκαιρα, να προχωρήσουν στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών τους ώστε να υπάρχει συμμόρφωση με τη νομοθεσία και, το κυριότερο, ασφάλεια για τους εξυπηρετούμενους πελάτες, τους περιοίκους και προστασία του περιβάλλοντος».

Παρόμοιες συναντήσεις προγραμματίζονται και για τους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS