Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ανταποκρινόμενη στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ανταποκρίθηκε στον δύσκολο ρόλο της και ήταν παρούσα με τα συνεργεία της σε σημεία που χρειάστηκε, παρεμβαίνοντας καθοριστικά.
Αρχικά, στο Νεοχώρι σημειώθηκε πλημμύρα σε οικία, λόγω του ότι είχε βουλώσει το δίκτυο όμβριων. Το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. έσπευσε άμεσα και το καθάρισε, ώστε να λυθεί το ζήτημα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Προέδρου της Τ.Κ. κ. Βασίλη Ματζιρίδη.
Αργότερα, στην Αριδαία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λυκείων επί της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου αποφράχθηκε φρεάτιο το οποίο ήταν βουλωμένο και προκαλούσε συσσώρευση νερών, με αποτέλεσμα να αυξάνει σημαντικά την επικινδυνότητα για τους οδηγούς (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες).

Τέλος, και πάλι στην πόλη της Αριδαίας και συγκεκριμένα επί οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης έγινε απόφραξη από τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. φρεατίου κεντρικού αγωγού δικτύου το οποίο είχε βουλώσει.

Παρόντες στις εργασίες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Γούδης, οι οποίοι δήλωσαν ότι «στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπηρεσίες μας βασίζονται στην ανταποδοτικότητα και τη συνεργασία. Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης, ώστε να μπορέσουμε να φανούμε ακόμα πιο χρήσιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS