Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ένα έργο μεγάλης σημασίας που θα στοχεύσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας. Με αυτό το έργο θα μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη η όποια θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίζουν την υγεία των πολιτών με την διαχείριση των λυμάτων, για να μπορούμε να αισθανόμαστε ήσυχοι για το μέλλον και τα παιδιά μας.

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου έργου, θα δημιουργηθούν συνδέσεις με το κάθε ακίνητο της πόλης. Γι’ αυτό το λόγο οι καταναλωτές θα κληθούν να επιβαρυνθούν στους έξι επόμενους λογαριασμούς που θα εκδοθούν από την Επιχείρηση μέχρι το τέλος του 2017 με το ποσό των 240 ευρώ προ Φ.Π.Α. ανά σύνδεση που θα κατανεμηθεί σε ισόποσες δόσεις.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση:

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας και γι’ αυτό έχουμε φροντίσει από την πρώτη στιγμή να τους παρέχουμε ευνοϊκές ρυθμίσεις και να τους διευκολύνουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Όσον αφορά στην παραπάνω ισόποση κατανομή των έξι δόσεων προσπαθήσαμε να είναι η χαμηλότερη δυνατή και σε συνολικό χρονικό διάστημα δυο ετών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν οι συνδημότες μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα έργο πνοής για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS