Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 35 €

Στα πλαίσια της καλής λειτουργιάς και της ορθολογικής διαχείρισης των δεδομένων της επιχείρησης σε σχέση με τους καταναλωτές, η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αποφάσισε ομοφώνα την καταβολή εγγύησης έναντι κατανάλωσης που ανέρχεται στο ποσό των 35 ευρώ για κάθε νέα σύνδεση ή επανασύνδεση με τα δίκτυα ύδρευσης, όπως αναφέρεται στον κανονισμό δικτύων της επιχείρησης στο άρθρο 16 ο οποίος εγκρίθηκε με την 22 Γ/2011 του Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Παράλληλα με αυτό το μέτρο, η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχει ήδη ξεκινήσει να καταγράφει, να ενημερώνει και να διορθώνει ζητήματα που αφορούν σε απλήρωτους λογαριασμούς, συνδέσεις οι οποίες δεν έχουν επαρκή στοιχεία και ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει την χρήση τους ως καταναλωτές.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κάθε καταναλωτής έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απολαμβάνει το νερό, το σημαντικότερο φυσικό αγαθό της φύσης, ελεγμένο ώστε να νιώθει ασφάλεια. Ωστόσο, ο καθένας από εμάς έχει και κάποιες υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα να είναι συνεπής απέναντι σε μια επιχείρηση ανταποδοτικού χαρακτήρα η οποία προσπαθεί καθημερινά με όλα τα μέσα που διαθέτει να βρίσκεται δίπλα στους δημότες και να τους παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας έχουν εγγύηση έναντι της κατανάλωσης και η δική μας θα είναι η χαμηλότερη σε όλη την χώρα αλλά σχετική με το ύψος ενός παγίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS