Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου με ακόμη ένα έργο ύψους 500.000,00 €
Υπογράφηκε η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας
Η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε σήμερα (16/3) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά την συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, καθώς και τη συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος σε άλλες περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 500.000,00 €.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Διευκολύνουμε την διέλευση των οδηγών και τις μεταφορές των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας μέσα από την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. Η βελτίωση της κατάστασης και της εικόνας των υποδομών του οδικού δικτύου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε την υλοποίηση των έργων και το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, η περικοπή κονδυλίων και η υποχρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια προς την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δημιουργεί πολλά εμπόδια στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού και μας αναγκάζει να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις και έργα με τα πενιχρά, πλέον, μέσα που διαθέτουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS