Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 46 – 54


Περίοδοι:
Α: 07  -  16 
Β: 15  -  08 (ημίχρονο : 23 – 24 )
Γ: 15  -  20
Δ: 09 -  10 (τελικό 46 – 54)

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ελευθεριάδου Κ. : Νοχουτίδου Μ. 3 (1β), Βαφείδου Χ., Κιατίπη Χ. 6, Θεοδωρίδου Α. 1, Ασβεστοπούλου Ε., Ελευθεριάδου Κ.13 (5β), Παπαγεωργίου Μ. 7 (3β), Τούλιου Σ.,Γεωργουλούμη Ε. 12 (4β), Γάτσου Ε., Τριγκάκη Π.

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Ιωαννίδου Κ. 10 (2 τρ) , Μποζίνη Χ. 4, Παζάρκα Ε. 2 , Σιάντη Ε. 2 , Μπουμπαρά Α. 6 (2β)  , Σιβένα Κ. 21 (1τρ, 11β), Καρτσαμάρη Ν. 2, Σάλα Τ. 7 (1τρ, 2β).
Με το ροζ φύλλο απέδρασε τη περασμένη Κυριακή ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ για το πρωτάθλημα γυναικών καθώς επικράτησε με 46 – 54 του πολύ έμπειρου και μαχητικού Φ.Ο. Αριδαίας εκτός έδρας.
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με το πάθος και την ένταση να δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση. Από την έναρξη του αγώνα η εδεσσαική ομάδα έχτισε ένα μικρό προβάδισμα και πήγε προηγούμενη στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με διαφορά 9 πόντων.
Η υπεροπλία των γηπεδούχων μέσα στην ρακέτα φόρτωσε με πολλά φάουλ της κατά συνθήκη ψηλές της Έδεσσας γεγονός που τους έβαλε ξανά μέσα στο παιχνίδι καθώς μείωσαν στον πόντο στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου κάνοντας ένα σερί 15 – 08.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ να παίζει γρήγορα στην επίθεση και πιεστικά στην άμυνα κλείνοντας πολύ καλά τα ατού των γηπεδούχων και χάρη στην ψυχραιμία των παικτών του από την γραμμή των ελευθέρων βολών πήρε ένα σπουδαίο διπλό, μια νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ευχαριστεί την διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας για την φιλοξενία και υπόσχεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS