Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 66-67 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Σημαντική νίκη, κυρίως για στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης για τους παίδες του Πανεδεσσαϊκού το πρωί της Κυριακής απέναντι στην ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών με 66-67. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έφτανα εύκολα στο αντίπαλο καλάθι έχοντας σταθερά από την αρχή διαφορά που κυμαινόταν στους 5-8 πόντους, με το δεκάλεπτο να λήγει στο 16-22. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τη γηπεδούχο ομάδα να προσπαθεί να αντιδράσει στηριζόμενη στους Μπέρμπερι και Σπόντη με το ημίχρονο να λήγει 35-40. 

Η άμυνα ζώνης έριξε το ρυθμό των φιλοξενουμένων και το παιχνίδι μετατράπηκε σε πραγματικό ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο με το προβάδισμα να εναλλάσσεται  συνεχώς για τις δύο ομάδες. Όσες φορές προσπάθησαν να «φύγουν» οι φιλοξενούμενοι στο σκορ, υπερβολικά σφυρίγματα στις προσπάθειες των γηπεδούχων τους κρατούσαν κοντά στο σκορ μέχρι τη λήξη της συνάντησης, με την ομάδα της Έδεσσας να καταφέρνει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα χάρη σε εύστοχη βολή(1/2) του Γκουγκούδη δώδεκα(12) δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στην τελευταία επίθεση οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση με τον Πανεδεσσαϊκό να πετυχαίνει σπουδαία εκτός έδρας νίκη, σημαντική για το γόητρο της ομάδας που παρά τις ατυχίες της φετινής χρονιάς, κυρίως από τραυματισμούς, δείχνει να βρίσκει ξανά το ρυθμό της.
Δεκάλεπτά: 1ο(16-22), 2ο(19-18)35-40 ημίχρονο, 3ο(15-10)50-50, 4ο(16-17)66-67 τελικό.
Ίκαροι Γιαννιτσών(Σπόντης): Θωμαΐδης, Σπόντης 33(1), Ματερόπουλος, Μπέρμπερι 22(3), Παπαδόπουλος 2, Κενανίδης 2, Λυσίτσας 5, Παναγιωτίδης 2.

Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Γιάτσος 14, Μίσιος, Κοβάτσης, Γιαννούλτσης 21(4), Καραϊσαρίδης 5(1), Καζίας 8, Σταυρακίδης, Στογιάννης 2, Νησιάγκας, Γκουγκούδης 1, Τακατζόγλου, Ζήμνας 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS