Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕ 58-48 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ.

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά
Με νίκη επί του Πανεδεσσαϊκού με σκορ 58-48 συνέχισε ο ΓΑΣ Έδεσσας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο ΓΑΣ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, καθώς ο Πανεδεσσαϊκός ανέλαβε την πρωτοπορία στο σκορ και κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά  8 πόντων (13-5), στα μισά της 1ης περιόδου. Στη συνέχεια ο ΓΑΣ με τον Τσακώντση να πετυχαίνει εντυπωσιακά καλάθια, κατάφερε να μειώσει το σκορ και το δεκάλεπτο τελείωσε με τον Πανεδεσσαϊκό να προηγείται με 15-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα παιχνίδι «πήγαινε» πόντο-πόντο για τις δύο ομάδες. Από τον ΓΑΣ το σκορ «τραβούσαν» οι Δημητρόπουλος, και Δοδόπουλος, ενώ από τον Πανεδεσσαϊκό οι Πέτκος και Θεόδωρου. Το ημίχρονο βρήκε τον Πανεδεσσαϊκό μπροστά στο σκορ με 29-28.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΓΑΣ ήταν καλύτερος και με τους Υφαντίδη, Δημητρόπουλο και Δοδόπουλο να σκοράρουν, κατάφερε να κάνει ένα επί μέρους 7-19 και να προηγηθεί με 36-47 με την λήξη του 3ου δεκαλέπτου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ συντηρούσε με σχετική ευκολία μια διαφορά 5-6 πόντων. Ο Βεκόπουλος ήταν αυτός που με δύο εύστοχες βολές 1.55΄΄ πριν το τέλος, διαμόρφωσε το 48-56. Στη συνέχεια πάλι ο Βεκόπουλος με δύο κλεψίματα «καθάρισε το παιχνίδι» με το τελικό σκορ να διαμορφώνετε σε 48-58, με καλάθι του Δημητρόπουλου.
Διαιτητές: Χατζηχαρίση,Τζίμος.
Δεκάλεπτα: 15-13, 29-28 (ημιχ.), 36-47, 48-58(τελικό)
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Σταυρόπουλος-Μπιτέρνας): Μποζίνης, Τσολάκης 2, Βεκόπουλος 5(1), Τσακώντσης 10, Δημητρόπουλος 15(1), Αργυρός, Καϊλίδης, Δουλκερίδης, Υφαντίδης 8, Δαφνής, Μπίκου, Δοδόπουλος 18.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ(Αναστασιάδης):Μπακύρτσης 2, Τακατζόγλου 14(2), Σιβένας,, Μπίνος Μ., Παζάρκας, Μάρκου, Μπούζμπας 4, Τσάμης 2, Τότλης, Πέτκος 15(2), Γιαννούλτσης, Θεοδώρου 11.
• Μετά από την νίκη επί του Πανεδεσσαϊκού, ξεκίνησε και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Ήδη οι τρείς από τους τέσσερις νεαρούς αθλητές της παιδικής ομάδας του ΓΑΣ (Μποζίνης, Δουλκερίδης, Συμεωνίδης και Καϊλίδης), είχαν έστω και μικρή συμμετοχή στο παιχνίδι. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα τους δοθούν περισσότερες ευκαιρίες από τον κόουτς Σταυρόπουλο, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και σταδιακά να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα. 
• Επίσης ξεκίνησαν και οι πρώτες συζητήσεις, για το ποιοι παίκτες μπορούν να ενταχτούν στην ομάδα την νέα χρονιά, ώστε αυτή να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στο επόμενο πρωτάθλημα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS