Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Α. ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ & ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του σκυδραίου συγγραφέα  Αντώνη Τουμανίδη με τίτλο «Εφιάλτες & Παραμύθια».
Για το βιβλίο και για τον συγγραφέα μίλησαν  η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, η καθηγήτρια Μαλαματή Δουλαρίτη, ο καθηγητής Γιάννης Νικολαΐδης  και η δικηγόρος Ηλιάνα Μέγα.

Στη συνέχεια ο συγγραφέας, αφού διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του, είπε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: « Συνήθως, πιστεύουμε πως μόνο τα παιδιά αγαπούν τα παραμύθια. Όμως κάποιοι ενήλικες κουβαλάνε αυτή την αγάπη μαζί τους για πάντα. Και κάτι ξυπνάει μέσα τους όταν ακούνε το Μια φορά και έναν καιρό…Για αυτούς τους ενήλικες γράφτηκε αυτό το βιβλίο.
Είκοσι τρία παραμύθια αποκτούν τη μεσαιωνική σκοτεινή υπόσταση που έχασαν με τα χρόνια και μετατρέπονται σε αναγνώσματα ενηλίκων, όπως ήταν κάποτε, και παρουσιάζονται ξανά στο αναγνωστικό κοινό με μία όμως εντελώς διαφορετική και νέα προσέγγιση».
Κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας στον συγγραφέα η Δήμαρχος του ευχήθηκε το βιβλίο του να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, σύντομα να παρουσιάσει το επόμενο, να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν η οικογένεια, οι φίλοι κι όλοι οι συμπολίτες του  και τον ευχαρίστησε που δεν ξεχνά και τιμά τον τόπο καταγωγής του.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον συγγραφέα να συνομιλεί με τους προσκεκλημένους και να υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS