Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ» ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Μία εβδομάδα μετά τις Ευρωεκλογές και εν μέσω σκληρών πολιτικών αντιπαραθέσεων και σεναρίων ανασχηματισμού, ανοίγει το θέμα εκλογής προέδρου.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος διεμήνυσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να «παίξουν παιχνίδια» στον ελληνικό λαό για να διατηρήσουν εμμέσως την κυβέρνηση.

Η δήλωση του κ. Καμμένου ήλθε ως απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος το Σάββατο κάλεσε τον κ. Καμμένο αλλά και τον Φώτη Κουβέλη να πάρουν θέση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και να αποσαφηνίσουν αν σκοπεύουν να συμπράξουν με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση της ελάχιστης πλειοψηφίας 180 εδρών που απαιτεί η προεδρική εκλογή.
«Τους καλούμε να το σκεφτούν διπλά, διότι έχουν πάρει ήδη ένα μήνυμα από την κάλπη των Ευρωεκλογών. Εάν ταυτιστούν με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ έχουν μόνο να χάσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.
Ο κ. Καμμένος παρέπεμψε στη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».
Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, αφήνοντας την Κ.Ο. του κόμματος με μόλις 14 μέλη, ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι εν λόγω βουλευτές εξελέγησαν με την ψήφο των ΑΝΕΛ, και δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις αντίθετες με την λαϊκή εντολή που έλαβαν, δηλαδή να ρίξουν την κυβέρνηση.

πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS