Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ


Στο διαδίκτυο «ανέβηκε»  η νέα ιστοσελίδα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.coachformacedonia.gr

Ο  Γιάννης Ιωαννίδης επέλεξε τον πρωτότυπο αυτό τίτλο, προκειμένου να χρησιμοποιήσει στην  προεκλογική του εκστρατεία το προσωνύμιο «κόουτς», που τον συνοδεύει εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε, έτσι τον προσφωνούν οι περισσότεροι πολίτες που τον συναντούν καθημερινά και συνομιλούν μαζί του.
Παράλληλα, το «κόουτς» σηματοδοτεί στοιχεία και της πολιτικής του φυσιογνωμίας. «Ένας κόουτς δουλεύει πάντα για την ομάδα. Επιλέγει και συγκροτεί μια ομάδα με ανθρώπους συνεργάσιμους, οι οποίοι βάζουν το "εμείς" πάνω από το "εγώ" ’και στη συνέχεια, με καλή στρατηγική και σωστή τεχνική, κερδίζει τις μάχες», τονίζει σε δήλωσή του, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της νέας διαδικτυακής του ταυτότητας, ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Οι επισκέπτες στο νέο ιστότοπο του Γιάννη Ιωαννίδη θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες του στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Παράλληλα, μπορούν να διαβάσουν τις συνεντεύξεις που ο ίδιος έχει δώσει σε έντυπα και διαδυκτιακά ΜΜΕ, καθώς και να παρακολουθήσουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις περιοδείες του Γιάννη Ιωαννίδη στην Κεντρική Μακεδονία.


πηγή: egnatiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS