Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

ΔΡΑΣΗ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ


Με στόχο τη μέριμνα για θέματα που αφορούν στο σχολικό εκφοβισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες και πάσης φύσεως θέματα τα οποία απαιτούν συμβολή για την επίλυσή τους, συνεχίζουμε τη δράση ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης  με ομιλίες ειδικών επιστημόνων σε σχολεία της περιοχής μας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας.
Η επιστημονική ομάδα που διεξάγει τις ημερίδες ενημέρωσης με θέματα που απασχολούν γονείς και δασκάλους αποτελείται από την ψυχολόγο κ. Μπούνου Ευαγγελία, τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Νικολαΐδου Σοφία, Χρυσού Σοφία-Μαρία και την Νοσηλεύτρια κ. Κωνσταντινίδου Ουρανία.

Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν «Ενδοσχολική βία: Επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών»: «Η θέση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων και της τηλεόρασης στη ζωή μας»,  «Πειθαρχία, όρια και κανόνες: Υποχρέωση των παιδιών ή καθήκον των γονιών»
Ευχαριστούμε τα σχολεία: Αψάλου, Μεγαπλατάνου, Όρμας, Σαρακηνών, Πολυκάρπης, Πιπεριάς, Λουτρακίου, Γαρεφείου, Εξαπλατάνου, Νεοχωρίου - Βορεινού που μας έχουν φιλοξενήσει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε γιατί το ενδιαφέρον από το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τους γονείς των μαθητών είναι μεγάλο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS