Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Μανιάτης: «Μπράβο στην Κύπρο για το θησαυρό φυσικού αερίου – Ντροπή στον Α. Τσίπρα – Η Ελλάδα κοιμάται»


Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ποσότητα 5-8 δις κυβ. μέτρα ανακαλύφθηκε στο οικόπεδο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ από τον ενεργειακό κολοσσό ExxonMobil.  Μπράβο στην Κύπρο για την ανακάλυψη του μεγαλύτερου από τα 3 κοιτάσματα της Κυπριακής ΑΟΖ. Ο αντιπρόεδρος της ExxonMobil χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως «καταπληκτικό» κι εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και για άλλα κοιτάσματα στο οικόπεδο 10.

Η ExxonMobil είναι ο ίδιος κολοσσός που εδώ και 2 χρόνια, έχει ζητήσει μαζί με τη γαλλική Total και τα ΕΛΠΕ τα 2 θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης, σε περιοχή που είχαμε προκηρύξει από το 2014. Η αδιάφορη και ανίκανη κυβέρνηση του Α. Τσίπρα, τους έχει ακόμα στο περίμενε, χωρίς να έχει φέρει καμία σύμβαση για κύρωση στη Βουλή και γι’ αυτό έχουν εκφράσει πολλές φορές δημόσια, τη δυσαρέσκειά τους. Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις κομματικών στελεχών του κι επαγγελματιών διαφωνούντων σε περιοχές που είχαμε αναθέσει από το 2014.
Τη στιγμή που η Κύπρος ανακαλύπτει θησαυρούς υδρογονανθράκων που εξασφαλίζουν το οικονομικό της μέλλον, ο Α. Τσίπρας και οι υπουργοί του αντί να προχωρήσουν σε κυρώσεις έτοιμων συμβάσεων και νέες προκηρύξεις οικοπέδων, καθυστερούν τραγικά κι ασχολούνται με τις δήθεν γέφυρες προς κεντροαριστερά, από ανυπόληπτους πολιτικούς γυρολόγους.
Φτάνει πια. Ντροπή! Υπονομεύετε το μέλλον της χώρας. Παραιτηθείτε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS