Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018-2019Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας συνεχίζοντας την ανανεωτική του πορεία και προσπαθώντας πάντα να προσφέρει ΝΕΕΣ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ επαγγελματικές εξειδικεύσεις στο Ν. Πέλλας, σας ενημερώνει για τις Ειδικότητες που προτίθεται να λειτουργήσει το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019: 

·         ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ
·         ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
·         ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η/Υ
·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Όσοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν ή να διδάξουν σε αυτές, μπορούν να ενημερωθούν από τους αναλυτικούς Οδηγούς Σπουδών (Syllabus) που θα βρουν στο σύνδεσμο: https://1drv.ms/f/s!Aj9WkaKX790FgT6ZzsndgRvB4_LI  
Μέρος της εργαστηριακής κατάρτισης θα λάβει χώρα σε επαγγελματικούς χώρους εκτός του ΙΕΚ, σε συνεργαζόμενους φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Ιατρικές Μονάδες, Παιδικοί Σταθμοί, Κομμωτήρια, Ζαχαροπλαστεία κ.α.)

Σημειώνεται πως η παραπάνω πρόταση ειδικοτήτων, θα πρέπει να λάβει έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, συνήθως, προς τα τέλη Αυγούστου. Μετά από τη σχετική έγκριση, ακολουθούν οι εγγραφές οι οποίες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικές σε ιστοσελίδα που θα υποδείξει το Υπουργείο Παιδείας και θα ανακοινωθεί άμεσα από το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στο Web (http://iek-edess.pel.sch.gr/) και στο Facebook (https://www.facebook.com/diekedessas) . Μέχρι τότε (προαιρετικά) όσοι επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Ειδικότητα προτίμησης) στο email: giekedes@sch.gr ώστε να ειδοποιηθούν άμεσα για την έναρξη των εγγραφών.
Υπενθυμίζεται πως το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ θα παραμείνει κλειστό 1 - 15 Αυγούστου, ενώ από τις 16 Αυγούστου θα λειτουργεί σε πρωινό ωράριο 9:00-14:00 (τηλ. 2381022282).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS