Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Το ενδιαφέρον, η συμπαράσταση και κυρίως η αγάπη είναι δεδομένα προς τη νεολαία απ΄όλους μας.
Από τις νέες και τους νέους μας αντλούμε δυνάμεις κι αισιοδοξούμε για το μέλλον του τόπου μας.
Σε τούτο το χρονικό σημείο η προσοχή μας είναι εστιασμένη στους πίνακες του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τα ονοματεπώνυμα των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας

Συγχαίρω, λοιπόν, θερμά, κι εκ μέρους των αιρετών του Δήμου Σκύδρας, τα παιδιά μας που ολοκλήρωσαν την κοπιαστική προσπάθειά τους μ΄επιτυχία. Όπως, επίσης,  συγχαίρω, αντιστοίχως, για τη συμβολή τους, τους  εκπαιδευτικούς και τους γονείς, αλλά κι όλους όσοι συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην ευόδωση του παραπάνω στόχου.
Ας υπογραμμιστεί με την ευκαιρία ότι ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει και φέτος το Δεκέμβριο ανάλογη τιμητική εκδήλωση σε συνεργασία με τα Λύκεια μας, της Σκύδρας και της Καλής.
Η αγωνία της προσμονής των αποτελεσμάτων μπορεί να έλαβε τέλος, για φέτος. Ωστόσο, ο αγώνας συνεχίζεται. Τόσο για τους νεοφώτιστους φοιτητές που θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους κι ακολούθως ν΄αγωνιστούν στο στίβο της ζωής, αλλά και για τα παιδιά μας που μπορούν με αισιοδοξία να ξαναπροσπαθήσουν ή να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τις σπουδές και τη διεκδίκηση της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Κλείνοντας, αφού υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά ότι είμαστε υπερήφανοι για όλες τις νέες και τους νέους μας, να ευχηθώ από καρδιάς υγεία, αντοχή και κάθε επιτυχία κι ευτυχία στην πορεία της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS