Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΑΣ EΔΕΣΣΑΣ

Ο ΓΑΣ Έδεσσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Δημήτρη Τσακαγιάννη, που θα αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας, με άμεση προπονητική ενασχόληση στα τμήματα προμίνι, μίνι και παιδικό.
Ο κ. Τσακαγιάννης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.
Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ ως αθλητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (1977-1982) στις ομάδες του ΜΙΝΙ, παιδικό, εφηβικό, Ανδρικό και συμμετείχε στην κατάκτηση δύο  Πανελληνίων  ηλικιακών Πρωταθλημάτων το 1978-79  & 1980-81. Στη συνέχεια συνέχισε την καριέρα του στο Α.Σ  ΑΝΑΤΟΛΙΑ  Θεσ/νίκης (1982-1990) με συμμετοχή στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία. Από το 1990 έως το 1994 έπαιξε μπάσκετ στη Κρήτη και συγκεκριμένα στη Α.Ε. ΓΕΗ Ηρακλείου και Α.Ο. Άθλεση.

Τη προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 1980 ως προπονητής στο τμήμα Μίνι του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και την συνέχισε στον Α.Σ. ΠΕΡΑ Θεσσαλονίκης και στον Α.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης, προπονώντας όλο το φάσμα των ηλικιακών κατηγοριών (μίνι, παιδικό, εφηβικό). Επίσης ήταν προπονητής στην Ανδρική ομάδα της Α.Ε. ΓΕΗ Ηρακλείου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και στον Α.Ο. Άθλεση.
Τέλος υπήρξε προπονητής στο SALONICA  BASKETBALL  CAMP  (S.B.C)  του Θ.Ροδόπουλου  στη  Θεσ/νίκη και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το μπάσκετ.
Καλωσορίζουμε τον κ. Τσακαγιάννη στην οικογένεια του ΓΑΣ Έδεσσας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
Επίσης ως συνεργάτες του θα έχει τον Γιώργο Γάτσο και των Γιώργο Τσολάκη, που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίας τους στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας, μετά την εξαιρετική περσινή παρουσία τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS