Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Συγχαρητήρια στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τις σημαντικές διακρίσεις και δράσεις κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση απολογισμού των σχολικών δράσεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, με πολύ ενθουσιασμό, παλμό και χειροκροτήματα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του απολογισμού δράσεων για το σχολικό έτος 2015-2016 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Δρ. Κωνσταντίνο Κούγκα του συνόλου των δράσεων τις οποίες πραγματοποίησαν οι 47 σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Οι δράσεις καλύπτουν μεγάλο φάσμα της κοινωνικής ζωής των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας και πολύ σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων σε διαγωνισμούς και δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενδεικτικά, πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες ημερίδες, ειδικές εκπαιδεύσεις, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και προγράμματα συνεργασίας σε πρωτότυπα θέματα και καινοτομίες. Επίσης, μαθητές και εκπαιδευτικοί διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς λογοτεχνίας, ποίησης, μαθηματικών, ρητορικής, επιστημών, κ.ά., ενώ υπήρξαν πολύ σημαντικές διακρίσεις στον τομέα του αθλητισμού. Η Πέλλα έχει τον μικρότερο δείκτη διαρροής μαθητικού πληθυσμού από τις τάξεις του Γυμνασίου στο Λύκειο, γεγονός που αναδεικνύει την αξία της κοινωνικής συνοχής και διατήρησης του ενδιαφέροντος των μαθητών για σπουδές και μόρφωση.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε, συνεχάρη όλους τους συντελεστές των δράσεων για το έργο τους και ιδιαίτερα τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν. Επίσης, τους γονείς για τη στήριξη που παρέχουν και κατατάσσουν την Πέλλα μεταξύ των πρώτων Περιφερειακών Ενοτήτων της Ελλάδας σε αριθμό διακριθέντων μαθητών και αθλητών. Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλες τις δράσεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία για την προβολή και προώθηση του τοπικού πολιτισμού, φυσικών και ιστορικών αξιών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου εξήρε το ταλέντο των μαθητών, ενώ ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος τόνισε ότι ο τόπος μας χρειάζεται πρωτοβουλίες και δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση του πολιτιστικού επιπέδου και ποιότητας ζωής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS