Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ EΔΕΣΣΑΣ

Την Παρασκευή 24/6 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ» συνάντηση γνωριμίας του κόουτς Λάζαρου Λούση με τους αθλητές της Ανδρικής ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τόσο το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής, καθώς και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Καφετζής Κώστας παρουσίασε τον νέο προπονητή και ευχήθηκε στον προπονητή και στους αθλητές της ομάδας, «να υπάρχει υγεία και ότι ο στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.». Τέλος ανάφερε ότι «η διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές και τον προπονητή, προσπαθώντας να δίνει λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την διάρκεια της χρονιάς».


Ο Αντιπρόεδρος κ. Αλεξίου Τάσος, ανέφερε ότι «έτσι δεμένους όπως σαν βλέπω σαν μια πραγματική οικογένεια, έτσι να συνεχίσετε και να είστε σίγουροι ότι η χρονιά θα είναι ευχάριστη και πετυχημένη».

Στη συνέχει ο κόουτς Λούσης συνομίλησε με τους αθλητές και έδωσε το στίγμα του για την νέα χρονιά λέγοντας ότι « το σημαντικότερο είναι να υπάρχει παρουσία όλων των αθλητών στις προπονήσεις της ομάδας».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS