Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ Τ΄ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Η συνεργασία, ο εθελοντισμός και η αποφασιστικότητα  συνδυάστηκαν με αποτελεσματικό τρόπο στο πλαίσιο της ανάληψης  κοινής ενέργειας για  τη διαχείριση και τη διευθέτηση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη σύνθετη δράση του εμβολιασμού, της σήμανσης και της στείρωσης 55 αδέσποτων σκυλιών που υλοποιήθηκε στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας. το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου 2016.

Στην επιτυχή ολοκλήρωσή της συνέπραξαν ο Δήμος Σκύδρας, ο Σύλλογος φίλων ζώων Δήμου Σκύδρας «Η Στοργή», η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας (Ε.Δ.Κ.Ε.) κι αρκετοί συμπολίτες μας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και την αξιοθαύμαστη εθελοντική προσφορά τους τα μέλη του Συλλόγου «Στοργή», τους κτηνιάτρους της Ε.Δ.Κ.Ε. τους συνεργάτες αιρετούς, τα στελέχη του Δήμου Σκύδρας κι όλους τους συμπολίτες μας που ο καθένας συνέβαλλε με το δικό του τρόπο στην ευόδωση της συγκεκριμένης δράσης που αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα κι οδηγό στην επίλυση σύνθετων κι ευαίσθητων ζητημάτων όπως το προαναφερόμενο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS