Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Τους Προμάχους επισκέφτηκε τη Δευτέρα 13/6 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο, τον Αντιπρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Βέσκο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιώργο Γούδη.
Εκεί είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει όσον αφορά στην αγροτική οδοποιία. Συγκεκριμένα, συντηρήθηκαν 2 χιλιόμετρα δρόμου και ταυτόχρονα καθαρίστηκαν οι αρδευτικοί αύλακες στην περιοχή των κερασώνων. Παράλληλα, συντηρήθηκαν αγροτικοί δρόμοι έκτασης πολλών χιλιομέτρων και στο υπόλοιπο αγρόκτημα, κάποιοι από τους οποίους είχαν να καθαριστούν χρόνια με αποτέλεσμα να δυσχεράνουν το δύσκολο έργο των αγροτών.

Τις επόμενες μέρες οι συντηρήσεις θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο αγροτικό οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε σημεία που παρουσιάζουν πολύ άσχημη εικόνα. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιούνται συνεχώς σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας όπως η Δωροθέα και η Νότια.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Χρήστο Μπάτση για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS