Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών της προχωρά σε μία παρέμβαση ουσίας.
Συγκεκριμένα, προχωρά στην συντήρηση και τον εξωραϊσμό των οικίσκων –πάνω από 70 στον αριθμό- όπου στεγάζονται οι γεωτρήσεις ύδρευσης, οι οποίοι παρουσιάζουν μία εξαιρετικά άσχημη εικόνα, καθώς δεν έχουν συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Η παραπάνω παρέμβαση στοχεύει στην αποκατάσταση χρόνιων ζητημάτων, ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου, ο εξωραϊσμός των οικίσκων με τα απαραίτητα υλικά, η διαφύλαξη των γεωτρήσεων από δολιοφθορές και ζημιές που υπέστησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση:
«Η δική μας Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον ρόλο της όσον αφορά σε ζητήματα προστασίας της δημόσιας περιουσίας. Είναι απαράδεκτο να παραμένουν οι γεωτρήσεις ύδρευσης εδώ και τόσα χρόνια εκτεθειμένες. Η ύδρευση είναι ένας τομέας ιδιαίτερα ευαίσθητος και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε. Αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και έτσι θα συνεχίσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS