Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (CLLD/LEADER)

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου 2016, η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων( CLLD) 2014 – 2020» με συνδιοργανωτές το Δήμο Σκύδρας και την  Αναπτυξιακή Πέλλας (Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α).
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, εξήρε το έργο της Αναπτυξιακής Πέλλας (ΑΝ.ΠΕ.) κι επισήμανε τις προκλήσεις ανάπτυξης που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Σκύδρας υλοποιεί μέσω του Ο.Π.Α.Α.Χ. έργα προϋπολογισμού 2.500.000€ κι ότι θ΄αξιοποιήσει τις ευκαιρίες  και του νέου προγράμματος προς όφελος των δημοτών και της κοινωνίας.

Ακολούθως, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝ.ΠΕ. Ιορδάνης Κιοσέογλου ανέπτυξε τη φιλοσοφία του προγράμματος, τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης δημόσιων και ιδιωτικών δράσεων κι έργων καθώς και τα θετικά αποτελέσματα που θα προκύψουν για την τοπική κοινωνία.
Οι δράσεις και τα έργα που μπορούν να προταθούν και να ενταχθούν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των υποδομών και των τομέων της οικονομίας που μ΄έμφαση την καινοτομία και τη νεωτερικότητα θα συμβάλλουν στην πολύμορφη ανάπτυξη της περιοχής μας.
Σε πρώτη φάση οι υποψήφιοι επενδυτές καλούνται να συμπληρώσουν, χωρίς καμιά δέσμευση και κόστος, ένα σχετικό έντυπο της ΑΝ.ΠΕ. στ΄οποίο θα περιγράφουν την ιδέα ή την πρότασή τους και που θα χρησιμεύσει στη διαμόρφωση και στον εμπλουτισμό του συνολικού  προγράμματος της Πέλλας.
Η συνολική πρόταση της Πέλλας, μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες διαβούλευσης, σύνταξης υποβολής κι έγκρισης αρμοδίως, αναμένεται να ξεκινήσει την υλοποίησή της από τα τέλη του προσεχούς φθινοπώρου.

Όσοι υποψήφιοι επενδυτές (ιδιώτες, σύλλογοι, συνεταιρισμοί κ.α.) ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, να πληροφορηθούν περισσότερα ή να καταθέσουν γραπτώς την πρότασή τους μπορούν ν΄απευθύνονται στην ΑΝ.ΠΕ. οδός Σακελλαροπούλου 14 Έδεσσα, τηλ/νο:2381024858, φαξ:2381023181, ηλεκτρ. διεύθυνση:anpe@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS