Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΣΚΥ – ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Απρίλης μήνας έρχεται και το βιβλίο παίρνει τη διακριτή θέση του στις καθιερωμένες Διεθνείς Ημέρες αφού στις 2 Απριλίου, ημέρα Σάββατο,  είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδικού Βιβλίου και στις 23 Απριλίου, επίσης Σάββατο είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου και της κατοχύρωσης των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ο Δήμος Σκύδρας, μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προκειμένου να συμβάλλει στην  περαιτέρω ανάδειξη των συγκεκριμένων  Παγκόσμιων Ημερών και συνεπώς στη διάδοση της ανάγνωσης και του βιβλίου, θέτει σ΄εφαρμογή την εξής δράση: προσκαλείται κάθε πολίτης να σημειώσει τα στοιχεία του σ΄ένα μικρό λευκό χαρτί( διαστάσεων περίπου      10Χ10 εκ.) και στη συνέχεια, αφού γράψει μια σύντομη φράση που τον εκφράζει, δηλαδή, ρητό, παροιμία κ.α., να το καταθέσει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ή στο Δημαρχείο.
Το χαρτί αυτό κατά την παραλαβή του θα θεωρηθεί αυτόματα ως συμμετοχή - λαχνός στην κλήρωση διεκδίκησης κάποιου βιβλίου. απ΄αυτά που θα  προσφέρουν χορηγοί.
Η διάρκεια της δράσης ξεκινάει από τη Δευτέρα 4 Απριλίου κι ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου τρέχοντος έτους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τoν προσεχή Μάιο, σε τόπο και ημερομηνία που θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος, κι επίσης όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν κάποιο βιβλίο με τη μορφή χορηγίας.

Για πληροφορίες, κατάθεση συμμετοχών ή χορηγιών διαθέσιμα είναι τα στελέχη μας: Ελένη Παπαδοπούλου τηλ.:2381351960 (Δημοτική Βιβλιοθήκη) και Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ.:2381351802 (Δημαρχείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS