Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ

Επίσκεψη στην Πιπεριά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμο Σωτηριάδη. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Γιάννης Μπαρμπαγιάννης.
Ο Δήμαρχος ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να επισκέπτεται συνεχώς τα χωριά του Δήμου μας, βρέθηκε στην Πιπεριά όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο και να δει επί τόπου με τον Πρόεδρο τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το χωριό, το οποίο έχει φυσική ομορφιά και αποτελεί πέρασμα για τα Λουτρά.

Αρχικά, διαπίστωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κοίτες των χειμάρρων μετά τον καθαρισμό που έγινε πρόσφατα και την κατασκευή του αγωγού όμβριων υδάτων που είχε καταστραφεί από πρόσφατες πλημμύρες σε κεντρικό σημείο του χωριού.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον δρόμο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αφορά στην αγροτική οδοποιία, που θα συνδέσει την Πιπεριά με την Αριδαία, εξυπηρετώντας μια μεγάλη αγροτική περιοχή.
Επιπλέον, βρέθηκε στο κοινοτικό κατάστημα όπου διαπιστώθηκε η άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κτίριο. Εκεί υπάρχουν διάφοροι χώροι οι οποίοι όμως είναι σε κακή κατάσταση και συζητήθηκε το ενδεχόμενο αξιοποίησής τους και εκμετάλλευσής τους ευρύτερα.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος του μετέφερε ένα αίτημα των κατοίκων του χωριού. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει την Πιπεριά με το Μικροχώρι, το οποίο εν συνεχεία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος. Ένα μικρό χωριό με λίγους κατοίκους, που αξίζουν όμως της προσοχής από την πολιτεία.
Τέλος, ενημερώθηκε από τους αγρότες για την καλλιέργεια σπαραγγιού και άκουσε τους προβληματισμούς τους. Πρόκειται για μια καλλιέργεια ουσιαστικά αναπτυσσόμενη στην περιοχή.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS