Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΝΩΝ

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Συγκεκριμένες παρεμβάσεις προϋπολογισμού 75.000,00 € για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων
Υπογράφηκε η σύμβαση για την προστασία πρανών και αποκατάσταση τεχνικών στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας
Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον ανάδοχο η σύμβαση για την προστασία πρανών και αποκατάσταση τεχνικών στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 75.000,00 € και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας, σε όλους τους Δήμους.
Ιδιαίτερα αφορά, αποκατάσταση αναχωμάτων, εργασίες προστασίας από κατολισθήσεις που έχουν εντοπιστεί στο οδικό δίκτυο, καθαρισμό και εκβάθυνση ρεμάτων για την αποφυγή υπερχείλισης που προκαλούν προβλήματα σε αγρούς.

Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι τεχνικές παρεμβάσεις οι οποίες γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας. «Διευκολύνουμε την πρόσβαση, ενισχύουμε την οδική ασφάλεια και τη διέλευση των οχημάτων προστατεύοντας, παράλληλα, καλλιέργειες και περιουσίες συμπολιτών μας. Η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Άλλωστε, τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε στη συμβασιοποίηση κι άλλων έργων στον τομέα της οδικής ασφάλειας, της πολιτικής προστασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS