Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ: ΛΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Στην αντικατάσταση μεγάλου τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Αψάλου προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα έπειτα από απαίτηση των κατοίκων του χωριού και του Τοπικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, σημειώνονταν πολύ συχνά προβλήματα με πολύωρες διακοπές υδροδότησης, εξαιτίας της μεγάλης κλίσης του δικτύου ύδρευσης.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε παρέμβαση που περιλαμβάνει την αντικατάσταση με σωλήνες ύδρευσης πολυαιθυλενίου. Οι συγκεκριμένες σωλήνες είναι ανθεκτικές και έχουν μεγάλη αντοχή σε ηλεκτρολυτική διάβρωση εντός εδάφους, σε κρούση και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή χημική αντοχή και δεν παρουσιάζουν επικαθήσεις, ενώ ταυτόχρονα το κόστος είναι ίδιο.

Πρόκειται για μία παρέμβαση ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς πραγματοποιήθηκε σε ένα δύσβατο σημείο με πολύ μεγάλη κλίση και το αποτέλεσμα οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπήρξε με τους συνεργάτες της Δ.Ε.Υ.Α. και με τους τοπικούς φορείς του χωριού που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS