Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 52-73


Ηττήθηκε ο ΓΑΣ Έδεσσας από την δυνατή ομάδα του Αιγινιακού με 52-73. Μόνο στο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης, κατάφερε η ομάδα της Έδεσσας να είναι ανταγωνιστική.
Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με 18-17 με την λήξη του 1ου δεκαλέπτου, με πρωταγωνιστές τους Τσακώντση (πέτυχε του πρώτους επτά πόντους της ομάδας) και Τσολάκη που σκόραρε δύο τρίποντα και έδωσε το προβάδισμα στο σκορ.
Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ Έδεσσας συνέχισε να προσπαθεί, με τον Δημητρόπουλο να σκοράρει αλλά και η ομάδα συνολικά να καταφέρνει να παίξει καλή άμυνα. Στα 4.22’’ πριν την λήξη του ημιχρόνου το σκορ ήταν ισόπαλο 24-24. Από αυτό το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΓΑΣ ήταν πολύ κακός και κατάφερε να δεχτεί ένα επί μέρους σκορ 2-16, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με την ομάδα του Αιγινίου μπροστά στο σκορ με 26-40.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΓΑΣ προσπάθησε να μειώσει την διαφορά και 4.53’’ πριν την λήψη του 3ου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 35-45, με τον Δημητρόπουλο να ηγείται της προσπάθειας. Αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια του ΓΑΣ να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα, καθώς στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να επανέλθει, παρά της όμορφες επιθετικές ενέργειες των Τσολάκη και Βεκόπουλου. 
Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αιγινιακού με 52-73.
Διαιτητές: Καραμανλής – Μπόϊτσης.
Τα δεκάλεπτα:18-17, 26-40, 41-59, 52-73

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Σταυρόπουλος- Μπιτέρνας) Αντωνιάδης, Βεκόπουλος 5(1) Τσακώντσης 9(1),  Δημητρόπουλος 16(2), Αργυρός, Τσολάκης 13(4), Δουλκερίδης 1, Υφαντίδης 2 Δαφνής 2,  Δοδόπουλος 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS