Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: ΈΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

«Το ποτάμι, θύμωσε, δεν στέλνει τα νερά του! Ποιος το σκέφτηκε; Ποιος το περίμενε; Πώς θα φυλάξουμε το νερό, το θησαυρό της γης μας; Τα παιδιά ξέρουν τον τρόπο να μην πούμε το νερό νεράκι. Μικρά και μεγάλα παιδιά του Εδεσσαϊκού Θεάτρου μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι, σαν αυτό του νερού, είναι έτοιμα να μας πουν το μυστικό. Είναι…..»
Πυγολαμπίδες, νύμφες, ψαράδες, αγρότες, εργάτες, χρώματα, μελωδίες αλλά κυρίως κέφι, χαρά και πολλά μηνύματα, συνθέτουν το παζλ, του παραμυθιού «Το ποτάμι που θύμωσε» που έγραψε και σκηνοθετεί ο Θοδωρής Παπαϊωάννου, για την Παιδική Σκηνή. Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου ως και την Παρασκευή 1 Απριλίου για τους μαθητές, καθημερινά  με ώρες έναρξης 08.45πμ και 10.45πμ, ενώ την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 7 το απόγευμα, θα δοθεί παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το κοινό. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΚΔΑΠμεΑ «Ορίζοντας».

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά) οι: Αζέπη Ελένη, Αραμπατζή Έλενα, Γιόντη Κατερίνα, Γκιάλη Αθανασία, Δίου Ελένη, Δραγούμης Σωτήρης, Κιοσές Παντελής, Κίτσου Ελένη, Κότσλη Λώρα, Μαδενλίδης Γιάννης, Νανόπουλος Παναγιώτης, Πούπτση Ελένη, Ρυσάφης Θάνος, Στόικου Ελένη, Στόλη Ελένη, Τζούλης Βαγγέης, Τσαβέας Χρήστος, Χατζηκυριάκου Άννα και Χατζής Χρήστος.
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής.. Ηθοποιοί και τεχνικοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, γι αυτή την παραγωγή, που σίγουρα θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να τους χειροκροτήσουμε!Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση μνήμης και ιστορικής αναφοράς με αφορμή την  επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν» και το Εδεσσαϊκό Θέατρο, την  Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας. Η Πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών κα Κωνσταντίνα Πλιούτα καλωσόρισε το κοινό, που κατέκλυσε την αίθουσα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ε.Θ. κα Οτουντζίδου Δέσποινα καθώς και ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος εξήρε το έργο και τη σημασία ανάλογων πολιτιστικών δράσεων.
Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν τα μέλη του συλλόγου Ηπειρωτών «Απειρωτάν» Εορδαίας, την αίθουσα πλημμύρισαν νότες και παραδοσιακοί χοροί του χορευτικού τμήματος του συλλόγου της Έδεσσας με συντονιστή τον κο Θωμά Ουζούνη,  ενώ ηθοποιοί του Εδεσσαϊκού Θεάτρου παρουσίασαν θεατρικό αναλόγιο αφιερωμένο στο Ζάλλογο και στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του ΄21.

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση αμφοτέρων των συλλόγων, για επικείμενη συνεργασία στο μέλλον. H Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ευχαριστεί ΄τον σύλλογο Ηπειρωτών «Απειρωτάν» Έδεσσας για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS