Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

O Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός έκοψε την βασιλόπιτα του την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους υπεύθυνους της ομάδας τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων καθώς και οι γονείς τους.
Ο πάτερ Δίος Νικόλαος για άλλη μία χρονιά καθήλωσε τους παρευρισκομένους οι οποίοι με τη δυναμική παρουσία τους έκαναν την αίθουσα να μοιάζει μικρή. Κάθε τμήμα έκοψε τη δική του βασιλόπιτα με τους νικητές να μοιράζονται δωροεπιταγές.

Οι τυχεροί που έτυχαν τα φλουριά ήταν οι Μπακάλη Σοφία(Ακαδημία κοριτσιών), Παζάρκα Ελένη(γυναικών), Κληντσάρης Ιωάννης(παιδικό), Παυλής Ιωάννης(Junior), Γιούρτσης Κών/νος(Ανδρικό), Προφητηλιώτης Αλέξανδρος(Μίνι αγοριών), ενώ από τους γονείς τυχερός στάθηκε ο Ούτας Ευστάθιος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο προπονητής(Γιώργος Μίλτσης) και η ομάδα κορασίδων του συλλόγου που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS