Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Υπεγράφη την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπροσώπου της κοινοπραξίας «Ιωάννης Ανδρονικίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. - Βήτος Αντώνιος», εργολαβική σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση Πλατανότοπου με παρεμβάσεις ήπιας μορφής».

Το έργο χρηματοδοτείται με 200.000,00€ από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση  2012-2015» του Πράσινου Ταμείου και  με 79.000,00€  από ΣΑΤΑ και αναμένεται να ολοκληρωθεί  σε διάστημα εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης. 

Πρόκειται για ένα έργο αστικής αναζωογόνησης και αφορά στην επέκταση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στον Πλατανότοπο, με παρεμβάσεις που αφορούν στην ανάπλαση του χώρου και στη βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών  υποδομών. Με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί σε δημότες και επισκέπτες, ένα νέο αθλητικό κέντρο πλήρως αναβαθμισμένο, στο οποίο θα υπάρχουν  γήπεδα τένις, πίστα skateboard, δενδροφυτευμένοι χώροι καθώς και χώροι αναψυχής. Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση, θα επεκταθεί  κατά περίπου 400 μέτρα το αθλητικό κέντρο και θα γίνει ενοποίηση  των συνολικών εγκαταστάσεων δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS