Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της κίνησης ‘’ Καλαθοσφαιρική Ανανέωση’’

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της κίνησης ‘’ Καλαθοσφαιρική Ανανέωση’’
Αγαπητοί φίλες και φίλοι της μεγάλης οικογένειας του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης:
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την δημιουργία και συγκρότηση της κίνησης μας που φέρει το όνομα ‘’ Καλαθοσφαιρική Ανανέωση’’. Μιας κίνησης που επιθυμεί να συμβάλει στην άμεση βελτίωση και πρόοδο του μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη μας, μέσω της δημιουργικής μας ενασχόλησης, με μοναδικό στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της ΕΚΑΣΘ.

Όλοι εμείς που συστρατευθήκαμε συνειδητά στην κίνηση αυτή, δεσμευθήκαμε ότι θα λειτουργήσουμε για την επίτευξη του κοινού μας στόχου και την πραγματική αναγέννηση της ένωσης πέρα και πάνω από κομματικές και ομαδικές ταυτότητες, ενώνοντας στην πράξη όλα τα σωματεία και στοχεύοντας στην αφύπνιση των υγιών δυνάμεων της πόλης μας.
Σας καλούμε λοιπόν να μας εμπιστευθείτε και να στηρίξετε τη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε σήμερα όλοι εμείς που γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις υπάρχουσες ελλείψεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη του αθλήματος.
Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε μια νέα πνοή στα μπασκετικά δρώμενα της ένωσης μας με οδηγό την πραγματική γνώση του αθλήματος και την προσωπική εμπειρία του καθενός από εμάς, την οποία έχουμε αποκτήσει με πολύχρονη  και διαρκή παρουσία στο χώρο του μπάσκετ. Όλα αυτά όμως θα επιτευχθούν μόνο με την δική σας στήριξη, την δική σας  δυναμική και ζωντανή παρουσία και την κοινή μας δράση, στην οποία και προσβλέπουμε.

Με εκτίμηση, η εκτελεστική επιτροπή της κίνησης

 Παύλος Γρηγοριάδης, Νίκος Ζειμπέκης,Βιβή Διαβολεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS