Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ 26η ΑGROTICA

Ολοκληρώθηκε η 26η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Με το μήνυμα  « Εύφορος τόπος, Ελληνική ποιοτική παραγωγή» ο Δήμος Πέλλας συμμετείχε στην έκθεση με ανεξάρτητο περίπτερο για δεύτερη χρονιά. Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε το stand του Δήμου, όλες τις ημέρες της έκθεσης, με τα τοπικά προϊόντα να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών, αγροτών και επαγγελματιών.

Ο Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο σχεδιασμού για την στήριξη του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης  έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες -καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου- με σκοπό να κάνει γνωστά τα προϊόντα της Πέλλας, τα οποία έχουν ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα την μοναδική τους ποιότητα.

Στην προσπάθεια αυτή έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα. Έχει ήδη προγραμματιστεί  συμμετοχή του Δήμου σε παρόμοιες εκθέσεις, καθώς και δράσεις προβολής των προϊόντων και επαγγελματιών της περιοχής. Ευχαριστώ θερμά  όλους τους επαγγελματίες, εκθέτες, παραγωγούς  που προσέφεραν τα προϊόντα τους και συνέβαλαν καθοριστικά στην οργάνωση του περιπτέρου και στην άψογη εικόνα που παρουσιάστηκε’’ δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS