Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ GALVIN RESTAURANTS GROUP ΣΤΟ MEDITERRANEAN COLLEGE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με αφορμή την επίσκεψη του στην Ελλάδα ο General Manager των εστιατορίων Galvin Restaurants Group του Λονδίνου κύριος Stefane Lioussanne, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4 «Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ», την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
Αφορμή για την επίσκεψη του, ήταν αφ’ ενός η πρόσκληση του ως εισηγητής στο σεμινάριο με θέμα: «Best Serving Techniques, F&B Cost Control & Menu Planning» (Καλύτερες Τεχνικές Σερβιρίσματος, Έλεγχος Κόστους F&B & Οργάνωση Μενού) και αφ’ ετέρου η πραγματοποίηση συνεντεύξεων με τους σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη θέσεων εργασίας στα εστιατόρια του Ομίλου Galvin Restaurants.

Στο πρώτο σκέλος της επίσκεψης, οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα standards που πρέπει να τηρούνται από ένα εστιατόριο το οποίο έχει βραβευτεί με Αστέρι Michelin, το οποίο είναι η μεγαλύτερη διάκριση στο χώρο του επισιτισμού, καθώς και για εξειδικευμένες τεχνικές ελέγχου του κόστους που χρησιμοποιούν οι F&B managers.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ξεκίνησε η διαδικασία των συνεντεύξεων για τους σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης. Όπως διευκρίνισε ο κύριος Lioussanne, ο Όμιλος Galvin Restaurants, στο πλαίσιο της ανάπτυξης θα εγκαινιάσει εντός του 2016 7 νέα εστιατόρια, 5 στο Dubai και 2 στο Εδιμβούργο.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι σπουδαστές από τους Τομείς Επισιτισμού και Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Πληροφορίες:
Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4 «Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ», T: 2310547708
www.medcollege.edu.gr | medcollege@medcollege.edu.gr

www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS