Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ


Μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη προβληματισμό και μηνύματα παρουσίαση βιβλίου, του Δρ. Νικολάου Ντέμου  με τίτλο  ‘’1071- Στρατηγικές Ήττες και Συρρίκνωση του Ελληνισμού’’, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών ο ‘’Φίλιππος’’. Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Σάββας Καλεντερίδης, συγγραφέας- εκδότης και ο Δρ. Γεώργιος Φίλης καθηγητής Γεωπολιτικής. Την εκδήλωση συντόνιζε ο κ. Βασίλης Τραούδας υπεύθυνος του ανοιχτού λαϊκού πανεπιστημίου. Η παρουσίαση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου ο οποίος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους ομιλητές και το συγγραφέα του βιβλίου και τόνισε την σημασία που έχει για την αφύπνιση όλων των Ελλήνων η προσπάθεια έκδοσης και παρουσίασης στο κοινό τόσο σημαντικών βιβλίων.
Η παρουσίαση συνεχίστηκε με την τοποθέτηση του κ.Καλεντερίδη και του κ. Φίλη. Σύντομη αναφορά στο βιβλίο του έκανε και ο συγγραφέας Δρ. Νικόλαος Ντέμος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους ομιλητές να δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του κοινού.




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, φορέων, συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS