Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ


Για ακόμη μια φορά οι κουμπαράδες αγάπης για την μικρή Ειρήνη ολοκλήρωσαν και πάλι το έργο για το οποίο τοποθετήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη όταν βλέπουμε τον κόσμο της περιοχής μας να ανταποκρίνεται με τόση γενναιοδωρία στο κάλεσμα μας, μια εποχή που η χώρα μας περνάει πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες. Για το λόγο αυτό και η δράση ξεκίνησε δειλά με την σκέψη ότι όλοι μας περνάμε δύσκολα και θα τοποθετούσαμε λίγους κουμπαράδες, αλλά όλο και περισσότερα καταστήματα ζητούσαν να μας βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο και έτσι τοποθετήθηκαν συνολικά σε 84 σημεία στη περιοχή μας. 

Η ανταπόκριση λοιπόν ήταν μεγάλη και νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπευθύνους των καταστημάτων για την τιμή που μας έκαναν να στηρίξουν τη προσπάθεια μας. Όμως το μεγαλύτερο και το θερμότερο ευχαριστώ είναι για τον κόσμο που στήριξε αυτή τη μεγάλη χειρονομία που πηγάζει από τη ψυχή μας με απεριόριστη αγάπη κάθε φορά και καταφέραμε να μαζέψουμε το ποσό των 10.702,54€, το οποίο καταμετρήθηκε από όλους τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρουσία και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας. Ποσό το οποίο είναι μακράν πέραν των προσδοκιών μας και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους για όλους εσάς που οι περισσότεροι με το υστέρημα σας βοηθήσατε σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Το ποσό αυτό θα βρίσκεται σε λογαριασμό τραπέζης που θα είναι μόνο για τις ανάγκες της μικρής Ειρήνης. Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί ένα μικρό μέρος των χρημάτων σε ένα ακόμα παιδάκι από την περιοχή μας, λόγω σοβαρής και επείγουσας ανάγκης υγείας.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους σας από τα βάθη της ψυχής μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια σας πιάνει πραγματικά τόπο.
Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήθελε ο καθένας για την διαδικασία που ακολουθείτο, ή για τα παιδιά τα οποία θα βοηθηθούν, η κάποιο κατάστημα θέλει να μάθει το ποσό που μάζεψε ξεχωριστά υπάρχει αρχείο και μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α στο τηλ. 2384024772 ή τα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι Αλμωπίας στο τηλ. 2384022170.       

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS