Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Νέα χρονιά, με νέες προκλήσεις για τον ΓΑΣ Έδεσσας
Στην αυγή της νέας χρονιάς ο ΓΑΣ Έδεσσας εύχεται  σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία, πίστη και χαμόγελο.
Ο ΓΑΣ  Έδεσσας «βαδίζοντας» στον 5ο χρόνο ύπαρξη του, καταφέρνει σε πολύ δύσκολες εποχές για όλους, να χτίζει γερές βάσεις και πλέον να αποτελεί σημείο αναφοράς για το μπάσκετ της πόλης μας και όχι μόνο. Η προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2011 συνεχίζεται αμείωτη με μεγάλη διάθεση, συνέπεια, αλλά και πίστη ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας την χρονιά που μας πέρασε παρά τα πολλά εμπόδια που είχε να αντιμετωπίσει, κατάφερε να πετύχει αξιόλογες διακρίσεις. Κορυφαία όλων η άνοδος της ανδρικής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., γεγονός που πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα από τους αθλητές, προπονητές και φίλους του συλλόγου, στον τελευταίο αγώνα του περσινού πρωταθλήματος με την ΑΓΕΠ Πιερίας.
Ακολούθησε ο πολύ σημαντικός φιλανθρωπικός αγώνας με την Εθνική Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιωργάκη. Από το ΔΑΚ της πόλης μας «παρέλασαν» μεγάλοι παίκτες του πρόσφατου παρελθόντος ( Σιούτης, Λιαδέλης, Κωνσταντινίδης, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Χατζόπουλος, Βουρτζούμης, Μπουντούρης, Γιαννούλης και προπονητής ο Γιάννης Ιωαννίδης).
Σημαντική και η συμμετοχή του συλλόγου, στα πλαίσια του παραπάνω φιλανθρωπικού αγώνα, στην ενημέρωση  για την δωρεά μυελού των οστών, από εθελοντές του ΓΑΣ Έδεσσας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων.
Φτάνοντας στη φετινή χρονιά, το ανδρικό τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και επτά ήττες με το τέλος του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στον τελευταίο αγώνα με την ομάδα του ΓΑΣ Βαφύρα εκτός έδρας, ο ΓΑΣ Έδεσσας γνώρισε την ήττα με σκορ 80-63.
 Τα στατιστικά του αγώνα:
            ΒΑΦΥΡΑΣ     ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Σουτ 2π:         20 / 35            17 / 39
Σουτ 3π:         11 / 31            6 / 30
Βολές:            7 / 8     11 / 16
Αμ. Ριμπ:       36        21
Επ. Ριμπ:       6          9
Τάπες:            4          –
Κλέψιμ:           5          8
Λάθη:  16        7
Assists:          15        7
Δεκάλεπτα: 22-14, 41-30 (ημιχ.), 54-47, 80-63 (τελικό)
ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής – Τσερνισώφ): Καλαϊτσίδης 8, Ζαμάνης, Καραμπατάκης 12 (4), Σαμαράς, Ανδριάς 2, Μαρινόπουλος 8, Ζήσκας 11, Μαντζόλης, Κουμπατσιάρης, Παπαδόπουλος 24 (6), Κουρκούτας 15 (1).
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος –  Μπιτέρνας): Αργυρός, Βεκόπουλος 7 (1), Δάφνης 4, Δημητρόπουλος 15, Δοδόπουλος 9 (1), Μπίκου, Μποζίνης 2, Τσακώντσης, Υφαντίδης 26 (4).
Το παιδικό τμήμα του συλλόγου και η ακαδημία βρίσκονται σε τροχιά ανόδου ( το παιδικό πέτυχε την πρώτη του νίκη για το φετινό πρωτάθλημα επί της Κρ. Βρύσης εκτός έδρας με σκορ 62-73).
Η Ακαδημία του συλλόγου που αριθμεί περίπου εξήντα παιδιά συνεχίζει την προσπάθεια της να μεταδώσει σωστά τα βασικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές, μέσα από ένα πρόγραμμα προπονήσεων και εκδηλώσεων, που σας στόχο έχει να φτιάξει όχι μόνο σωστούς αθλητές αλλά και σωστούς ανθρώπους. Τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας που γίνεται αρχίζουν να φαίνονται, καθώς μια «φουρνιά» παικτών γεννημένων τα έτη 2003,04,05, φαίνεται να έχουν το ταλέντο αλλά και την υπομονή, να στελεχώσουν μελλοντικά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.
Τέλος μεταφέρουμε το μήνυμα που «ανέβασε» στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook, νεαρός αθλητής του παιδικού του Συλλόγου μας, που «αντανακλά» το οικογενειακό κλίμα του συλλόγου αλλά και την πίστη στην προσπάθεια που γίνεται. 
«Η φετινή χρονιά ήταν συναρπαστική για τον σύλλογο μας. Η ανδρική ομάδα με τη ξέφρενη πορεία της ανέβηκε επίπεδο και αναδείχθηκε άξια ώστε να συμμετάσχει σε μια πιο ανταγωνιστική κατηγορία. Ακόμη και με συγκυρίες, περιορισμούς και εμπόδια ο σύλλογος δήλωσε παρών. Σε όλα έρχεται να προστεθεί η εξαιρετική εργασία με διάθεση και καθημερινό μεράκι των προπονητών και όλων των παραγόντων, οι οποίοι ενίσχυσαν με κάθε τρόπο και μέσα τον σύλλογο με στόχο να αποσοβιστούν τα προβλήματα και οι τυχών διενέξεις. Έτσι, η ομάδα ανδρών, παίδων καθώς και η Ακαδημία στις δύσκολες στιγμές ενώθηκαν και κέρδισαν. Μαζί έμαθαν, έπαθαν, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί η επιτυχία στις τάξεις του ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε όλους τους τομείς ξεχωριστά, με υγεία, ευτυχία και χαμόγελα να απαρτίζουν την κάθε προπόνηση, συνάντηση, συζήτηση. Καλή χρονιά και το νέο έτος να μας φέρει νικητές στην γεμάτη ενέργεια μπασκετική πανδαισία!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS