Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟN ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας. Για ακόμα μια χρονιά ο πεζόδρομος των Γιαννιτσών φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου. Μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα η Παραμυθούπολη φιλοξένησε εκατοντάδες μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου Πέλλας, καθώς και όμορων δήμων. 

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με τα ξωτικά, επισκέφτηκαν το παραμυθένιο σημείο του πάρκου, το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, στόλισαν τα πρόσωπα τους με χρώματα και χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στο σπίτι της ζωγραφικής προσώπου και έφτιαξαν πρωτότυπες  χειροτεχνίες στο σπίτι των ζυμαρικών. Επισκέπτες από το Νομό Πέλλας, από την Ημαθία, τη Φλώρινα, το Κιλκίς, την Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη, περιηγήθηκαν στην  Παραμυθούπολη απολαμβάνοντας τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των στολισμένων ξύλινων σπιτιών  σε συνδυασμό με τις συναυλίες, τις δωρεάν δράσεις και τις εκδηλώσεις συλλόγων. Η βόλτα των επισκεπτών κατέληγε στο αγαπημένο σημείο των παιδιών «fun corner», όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν πατινάζ σε οικολογικό παγοδρόμιο και να επισκεφθούν το τρενάκι, το τραμπολίνο και τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Στο σπιτάκι της Αλληλεγγύης, ιδιώτες, σύλλογοι, σχολεία και εθελοντικές ομάδες συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και φάρμακα προσφέροντας τα σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους εθελοντές, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς του Δήμου, καθώς και  τους χορηγούς που βοήθησαν στην διοργάνωση της 5ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας.

Σας ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για  6η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS