Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 57-78

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς ηττήθηκε από τον ΑΟΚ Βέροιας με 57-78.
Η εμφάνιση του ΓΑΣ ήταν πολύ κακή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Βέροιας να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο ΓΑΣ Έδεσσας παρουσιάστηκε ασύνδετος και χωρίς δυνάμεις, με αποτέλεσμα να  μείνει πίσω στο σκορ, πλην του 1ου δεκαλέπτου (17-20).
0 ΓΑΣ στο 1ο δεκάλεπτο με οδηγούς στην επίθεση τους Δοδόπουλο και Δημητρόπουλο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η πίεση που άσκησαν οι παίκτες του ΑΟΚ, αποσυντόνισε την ομάδα της Έδεσσας με αποτέλεσμα συνεχή λάθη, που κατέληγαν σε εύκολα καλάθια για την ομάδα της Βέροιας. Το ημίχρονο βρήκε τον ΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 29-40.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την προσπάθεια των Δημητρόπουλου και Υφαντίδη, τίποτα δεν άλλαξε και το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα της Βέροιας με σκορ 57-78.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας οφείλει στην συνέχεια να ανασυνταχτεί και να πετύχει τις νίκες που απαιτούνται ώστε η ομάδα να μην κινδυνεύει.      
Διαιτητές: Σαρακενίδης – Χητζηχαρίσης.
Τα δεκάλεπτα:17-20, 29-40, 40-61, 57-78
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Σταυρόπουλος- Μπιτέρνας) Μποζίνης 2, Χαραλαμπίδης, Υφαντίδης 13(3τρ.), Αργυρός, Τότλης 6, Δημητρόπουλος 23(2τρ.), Βεκόπουλος 2, Τσακώντσης, Δαφνής 2, Μπίκου, Δοδόπουλος 9(2)

 ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Τούσας Θ.) Ουσουλτζόγλου Στ. 8(2), Γκανάς Β. 12(2), Οικονόμου Γ. 10, Πάππου Γ. 3,Καπνάς Κ. 9(1), Ιωσηφίδης Κ. 17(3),Λέφας Ι. 6, Ταγγίδης Γ. 2,Γκεκόπουλος Κ. 11, Στόιος Π. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS