Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκινά τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου.
Φέτος για πρώτη χρονιά, υπάρχει πρόθεση για τη δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου Χωριού το οποίο θα χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα προσφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη. Με παράλληλες εκδηλώσεις και τη συμμετοχή συλλόγων και άλλων τοπικών φορέων, που θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής και συνεργασίας. Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που να αρμόζει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε μέσα απ’ όλες αυτές τις δράσεις όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα αυτά, είναι πολύ χρήσιμες οι δικές σας ιδέες, τις οποίες μπορείτε να καταθέσετε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ή στα τηλέφωνα 2384024772 και 2384024761.
Παράλληλα, καλούνται όλοι οι Σύλλογοι, φορείς και πολίτες της περιοχής μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί .

Το «κλειδί» για την επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων, κρύβεται μέσα σε δύο λέξεις: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Το σύνθημά μας για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αλμωπίας: «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS