Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ «ΕΨΑΛΛΑΝ» ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης: Η Γέννηση του Χριστού φέρνει την ελπίδα για προκοπή και ειρήνη στον κόσμο
Ευχές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούστηκαν το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Πολλοί μαθητές, παιδιά, σύλλογοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων επισκέφτηκαν τον κ. Θεοδωρίδη για να του ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και να ψάλουν τα κάλαντα.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τους υποδέχθηκε με χαρά και αντάλλαξε μαζί τους ευχές τονίζοντας ότι το νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η ελπίδα για όλο τον κόσμο. 
Μεταξύ των ομάδων που επισκέφτηκαν τον κ. Θεοδωρίδη ήταν το χορευτικό τμήμα του ιστορικού φιλοπρόοδου πολιτιστικού συλλόγου της Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», καθώς και τμήμα στρατιωτών και μόνιμων αξιωματικών της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που εκτός από τα κάλαντα έψαλλαν και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδα.  Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια ακούστηκαν επίσης από τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς». Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη της αθλητικής ομάδας του «Εδεσσαϊκού».
Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα μέλη των συλλόγων, τα παιδιά και τους πολίτες για τις ευχές και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Η ζωντανή παρουσία τους φέρνει ελπίδα και προσμονή για ημέρες προόδου και ευημερίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS