Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ: NΕΟ DIGITAL SINGLE «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

Ο Γιώργος Γελαράκης, μετά το πολύ πετυχημένο single «Δυο ζωές» επιστρέφει με νέο τραγούδι, θέλοντας αυτή τη φορά να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να λέμε κάθε πρωί «Καλημέρα» !
Χαμόγελο, αισιοδοξία και μια γλυκιά καλημέρα είναι τα κύρια συστατικά για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του, συστατικά που περιέχει το νέο τραγούδι και τα μεταδίδει σε όποιον ξεκινήσει τη μέρα του ακούγοντας το !
Το νέο digital single «Καλημέρα» είναι ο προπομπός του νέου του album «Η πόλη μια άδεια αγκαλιά» που αναμένεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ «Καλημέρα»
Digital Single από την MLK
Facebook page: Γιώργος Γελαράκης


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ
Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Το Mάιο του 2007 έως και το 2010 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ Αliakmonas river festival (Βέροια), Rocking under the rocks (Καλαμπάκα), Βy the river party (Ηγουμενίτσα) κ.ά. ανοίγοντας συναυλίες καλλιτεχνών όπως ο Β.Παπακωνσταντίνου, ο Π.Κατσιμίχας, ο Φ.Πλιάτσικας και ο Μ.Ξυδούς και συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις  σε όλη την Ελλάδα  ως μέλος της Θ.Ο.Π.
Τον Απρίλιο του 2010, βραβεύεται με το 3ο βραβείο στο 2ο διαγωνισμό τραγουδιού του musicheaven.gr. και τo Νοέμβριο του 2011 το τραγούδι "Κι όλο γυρίζω" προκρίνεται με κριτές το Β.Λέκκα και την Ευσταθία στο τελικό του Open live music festival της Κοζάνης. To καλοκαίρι του 2012 πραγματοποιεί το opening act σε 2 συναυλίες του Β.Παπακωνσταντίνου σε Προσοτσάνη Δράμας και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Παρέα με τους “STAGE BAND”  πραγματοποιούν εμφανίσεις σε φεστιβάλ και stage της Βόρειας Ελλάδας (Καβάλα, Χαλκιδική, Κοζάνη, Σέρρες, Κιλκίς, Νάουσα κ.ά.) καθώς και opening act σε καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Θηβαίος , οι Μπλε και τα Υπόγεια Ρεύματα.
Το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο ''Ονειροποιός'' από την FM RECORDS δείγμα της οποίας υπάρχει εδώ:
https://itunes.apple.com/lu/album/oneiropoios/id615251774
Το Μάιο του 2013 κατακτά το 3ο βραβείο στον 3ο διαγωνισμό τραγουδιού του musicheaven.gr ανάμεσα σε 318 τραγούδια, με το τραγούδι "Στις ελπίδες μας φωτιά". Το καλοκαίρι του 2013 ξεκινά την ηχογράφηση του 2ου προσωπικού album. Το φθινόπωρο του 2013 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη τη Μακεδονία και το Δεκέμβριο εμφανίζεται στην Αθήνα στο 7o Live του Musicheaven.gr.
Τον Ιανουάριο του 2014 το album "Ονειροποιός" κυκλοφορεί σε παρτιτούρες για κιθάρα-πιάνο από τις εκδόσεις CAMBIA. Παράλληλα συνεχίζονται οι εμφανίσεις του σε διάφορες μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα. ( Καστοριά, Αθήνα, Χαλκιδική, Νάουσα ).
Tο καλοκαίρι 2014 θα πραγματοποιήσει την έναρξη της συναυλίας του Β.Παπακωνσταντίνου στο “Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη” στη Βέροια ,του Χ.Θηβαίου στο φεστιβάλ “Το δάσος αλλιώς”  στο Εμπόριο Πτολεμαίδας , καθώς και  την έναρξη της συναυλίας του Δήμου Αναστασιάδη στο DRAMAICA FESTIVAL στη Δράμα. Παράλληλα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Χαλκιδική , Σέρρες, Πιερία , Χίο κ.α.
Το φθινόπωρο του 2014 παρουσιάζει δείγμα από το νέο του album και πραγματοποιεί κοινή εμφάνιση με το Λάκη Παπαδόπουλο στη Δράμα, καθώς και εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Χίο, Κοζάνη, Νάουσα, Κιλκίς κ.ά. Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους θα παρουσιάσει το ανέκδοτο τραγούδι "Μέσα στα σύννεφα" στο φεστιβάλ νέων δημιουργών Κοζάνης με κριτή το Ν.Ζιώγαλα και θα πραγματοποιήσει την έναρξη στην εμφάνιση του Γιάννη Μηλιώκα στη Θεσσαλονίκη στην "Μαύρη τρύπα". Το χειμώνα του 2015 πραγματοποιεί περιοδεία σε  Ήπειρο και Θράκη και θα εμφανιστεί στο CLUB του ΜΥΛΟΥ πραγματοποιώντας την έναρξη της συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα. Τον Απρίλιο του 2015 πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε φεστιβάλ και χώρους σε όλη τη Μακεδονία, σε Ξάνθη, Πήλιο κτλ. κλείνοντας με μια πολύ σημαντική συναυλία για 1η φορά στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Το Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το νέο του digital single με τίτλο "Δυο ζωές" και το Νοέμβριο το "Καλημέρα" από την MLK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS