Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Ο 4οςΔιεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, με πρωτοφανή επιτυχία και ανταπόκριση από τους χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι παρά την καταρρακτώδη βροχή, έδωσαν το δυναμικό παρόν.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχοντας ως οδηγό της φράση:
«Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!»

και με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης συμμετείχεστον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης , με την ομάδα τρεξίματος XINISRUNNERS , στηρίζοντας ενεργά τις παράλληλες κοινωνικές και πολιτιστικές του δράσειςτης διοργάνωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου, θέλοντας να τιμήσει τους συντελεστές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2015 τελετή βράβευσης, στο ξενοδοχείο GrandHotel στη Θεσσαλονίκη.
Η συνεργασία με τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον αγώνα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS