Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗΝ ELITE TEAM ΤΗΣ TNBA GREECE Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΤΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ


Σημαντική διάκριση για τον Εδεσσαίο καλαθοσφαιριστή Γιαννούλτση Ιωάννη(γεν. 2002) που ανήκει στον σύλλογο του Πανεδεσσαϊκού, καθώς μετά από  σχετική αξιολόγηση των τεχνικών και φυσικών  ικανοτήτων του που πραγματοποιήθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή της TNBA GREECE κ.Αχιλλέα Δεμέναγα και των Coaches Adam Branch (TNBA, Indiana Pacers region) και Anthony Sadler (TNBA, Houston Rockets region) έχει επιλεγεί για να ενταχθεί στην TNBA GREECE ELITE TEAM IV, η οποία θα ταξιδέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο διεθνές Τουρνουά μικρών ηλικιών Continental Cup 2016 με συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο και στο  Youth  Basketball Summer Camp των Cleveland Cavaliers που θα πραγματοποιηθεί στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών το χρονικό διάστημα  1-10 Ιουλίου 2016.

Η συμμετοχή στις παραπάνω διοργανώσεις αποτελεί πραγματική εμπειρία ζωής για νεαρούς αθλητές από όλο τον κόσμο παρέχοντας τους μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του Αμερικάνικου μπάσκετ. Παράλληλα τους δίνεται η δυνανότητα να διεκδικήσουν υποτροφία για εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ, καθώς στους αγώνες παρευρίσκονται προπονητές Κολεγίων που δίνουν έμφαση στον εντοπισμό νεαρών ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών εντός και εκτός ΗΠΑ. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από ομάδα επιλέκτων αθλητών της TNBA Greece(γεν. 1998-99-00-01-02).

Η παρουσίαση του ταξιδιού και αναλυτικές πληροφορίες του αθλητικού  προγράμματος θα γίνουν σε συνάντηση με τους υπεύθυνους της TNBA Greece την Κυριακή 25/10/2015 σε ξενοδοχείο της Αθήνας, στην οποία θα δώσει παρόν στο πάνελ και ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της TNBA, Coach Shane Kline Ruminsky(President, Director Cleveland-East).

Για τον σύλλογο του Πανεδεσσαϊκού και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών, σίγουρα αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση και αμοιβή των κόπων των ανθρώπων που πασχίζουν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα γήπεδα με μόνο εφόδιο την αγάπη τους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. 

Ήδη στο project της ELITE TEAM υπολογίζεται άμεσα και ο Κληντσάρης Ιωάννης του Πανεδεσσαϊκού(γεν. 2002) ο οποίος πέρσι αναδείχθηκε MVP  από τους προπονητές της  THE NATIONAL BASKETBALL ACADEMY στο INTERSPORT BASKETBALL CAMP που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό με μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες από ομάδες της συμπρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS