Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Μια όμορφη εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πέλλας κ. Δ. Δρογίδης, ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Αψάλου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου και 3ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας και πλήθος κόσμου.

Τα παιδιά τραγούδησαν, είπαν ποιήματα, έπαιξαν θεατρικά. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η κ. Ανδρίκου Ασημίνα, εκπαιδευτικός, που μίλησε για την φιλαναγνωσία και παρουσίασε τα ευρήματα μιας έρευνάς της σχετικά μ’ αυτή, Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ Τοξίδου Ελένη που παρουσίασε τα βιβλία της και μίλησε σχετικά με τη συγγραφή βιβλίων και ο εκπαιδευτικός κ. Πρίτσκας Πέτρος που εθελοντικά συνόδεψε με την κιθάρα του κάποιο τραγούδι των παιδιών.

Στη γιορτή παρουσιάστηκε το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Β΄ τάξης του σχολείου στον 4ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης και παρουσιάστηκαν από μικρούς μαθητές κάποια βιβλία. Τέλος επιδόθηκαν βραβεία στους μαθητές που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς διάβασαν τα περισσότερα βιβλία από την βιβλιοθήκη του σχολείου.  










































































1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην κ.Μαρία και την Ασημίνα!
    Μπράβο σας!
    Μια μαμά μαθήτριάς της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS