Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ No.1 ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Αν θέλεις να επεκτείνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, αν σου αρέσει η Διοίκηση και το Marketing, αν θέλεις οι ιδέες σου να μετουσιώνονται σε πραγματικά πλάνα επιχειρήσεων, τότε έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε αυτούς τους τομείς. Τα στελέχη των επιχειρήσεων διαμορφώνουν όχι μόνο την πορεία αυτών. 

Η επιτυχημένη τους παρουσία στο χώρο της Διοίκησης και του Marketing οδηγεί σε επαγγελματική διαδρομή και στο χώρο της πολιτικής, δίνοντας στα στελέχη αυτά τη δυνατότητα να συν-διαμορφώσουν το μέλλον αρκετών χωρών όπως δημοσιεύτηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης προγραμμάτων MBA (Association of MBAs). (Πηγή : Εφημερίδα Καθημερινή)
Το Mediterranean College σε συνεργασία με το Derbyshire Business School, φέρνει τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες, οι οποίες λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον μάθησης που εμπλουτίζει την εμπειρία φοίτησης στη Σχολή και προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές μας να εκμεταλλευτούν τα οφέλη του Βρετανικού Συστήματος στην Ελλάδα.
Τα προγράμματα διδάσκονται στην Ελληνική (1ο έτος και 1ο εξάμηνο 2ου έτους) και στην Αγγλική (2ο εξάμηνο 2ου έτους & 3ο έτος), ώστε οι φοιτητές να εισάγονται ομαλά και σταδιακά στις σπουδές στην αγγλική γλώσσα. Τα ειδικά μαθήματα Αγγλικής που περιέχει το 1ο και 2ο έτος είναι σχεδιασμένα για τη Διοικητική Επιστήμη (ορολογία) και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του Αγγλόφωνου τμήματος του προγράμματος (οι φοιτητές δε χρειάζονται επιπρόσθετα μαθήματα εκτός Κολλεγίου). Οι απόφοιτοι του προγράμματος, ως κάτοχοι πτυχίου Βρετανικού πανεπιστημίου, έχουν τελειοποιήσει τα αγγλικά τους και οι γνώσεις τους στη γλώσσα πιστοποιούνται σε επίπεδο Proficiency.


Πληροφορίες Τηλ. 800-11-939393 (χωρίς χρέωση) ή http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/bachelor-s/sxolh-dioikhshs-epixeirhsewn/ba-hons-business-studies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS