Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΙΛΚΙΣ-ΣΕΡΡΩΝ

Κλειστή για περισσότερες από δύο ώρες έμεινε το πρωί η σιδηροδρομική γραμμή Κιλκίς – Σερρών λόγω νταλίκας που βγήκε από την πορεία της και δίπλωσε πάνω στις ράγες
Κλειστή για περισσότερες από δύο ώρες έμεινε το πρωί η σιδηροδρομική γραμμή Κιλκίς – Σερρών λόγω νταλίκας που βγήκε από την πορεία της και δίπλωσε πάνω στις ράγες, στο ύψους των χωριών Ομαλού – Θρακικού.

Λόγω του ατυχήματος στην περιφερειακή οδό Κιλκίς-Προμαχώνα, από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή, ο ΟΣΕ χρειάστηκε να διακόψει την πορεία επιβατικής αμαξοστοιχίας που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Κιλκίς-Σερρών.
Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ποροΐων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και υπάλληλος του ΟΣΕ, ενώ στην απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο ακινητοποίησής της συνέδραμαν κάτοικοι της περιοχής, επιστρατεύοντας μεγάλα αγροτικά μηχανήματα.
Όλα έγιναν, όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα η φορτωμένη νταλίκα να γύρει στο ανάχωμα του δρόμου και να «διπλώσει» πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή. Ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων έδωσε κατάθεση για το συμβάν.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS